

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Използвайте плик, за да стане крехко и сочно
Яйцата, козунака и агнето са три от основните елементи на великденската празнична трапеза
Ако спазваме традициите, ще купуваме в пъти по-малко, а май ще е най-добре да поръчаме от ресторант, ако не сме много хора
Боядисани яйца, козунак, великденски зайчета - това са символите на светлия празник
Спрямо инфлацията повишението е нищо, коментира хотелиерът Румен Мончев
След пости можете да хапвате от всичко, но задължително в по-малки порции и по-често
От фермите до магазините цените стават двойни
Агнешкото месо на българския пазар бива няколко вида, основното от които е охладеното
Някои стопани съветват още отсега да си запазим агне и да дадем капаро, за да не останем с празни ръце навръх празника